کارتن بسته بندی قند {شیوه تولید و انواع جعبه صادراتی قند}

کارتن بسته بندی قند

کارتن بسته بندی قند در ایران چقدر تقاضا دارد؟ هر خانوار ایرانی سالانه ۳۵ کیلوگرم، ۲ برابر میانگین جهانی قند و شکر مصرف می‌کند، تصور کنید اگر کسب و کاری قند‌های تولیدی خود را در یک جعبه کارتنی یا مقوایی با کیفیت و مهم‌تر از همه سفارشی، وارد بازار نماید چقدر سود خواهد کرد؟ آیا بسته بندی قند در منزل کار درستی است؟ از چه زمانی و به چه دلیلی انسان به این نتیجه رسید که سفارش کارتن برای بسته بندی قند اهمیت بسیار زیادی دارد؟

تولید کنندگان قند برای متمایز شدن محصولات خود از رقبا و ایجاد هویتی ثابت در بازار هدف، از چه تکنیک چاپی، با چه رنگ و لعابی روی جعبه بسته بندی قند بهره میگیرند؟ آیا صنعت بسته بندی ایران آنقدر قوی است که کسب و کار‌ها بتوانند برای تجارت قند و شکر به کشور‌های دیگر، روی آن حساب کنند؟ برای ورود به حوزه فروش و تجارت قند، از آنجایی که قند و شکر به راحتی در اثر فشار و ضربه خرد میشوند و این ذرات ریز، احتمال جذب آلودگی بیشتری را در خود دارند، ابتدا باید یک بسته بندی مناسب، با کیفیت و جذاب برای آنها انتخاب کنید. در ادامه شما را جزییات این موضوع آشنا خواهیم نمود

بسته بندی قند در منزل

ضمن اینکه قند و شکر پای ثابت سبد غذایی خانوار‌ ایرانی است، بارها دیده شده که برخی آن را به شکل کله قند برای مراسم عقد و عروسی یا دیدار شخصی که از مکانی مذهبی برگشته، به طوری که یک کاغذ کادو به دورش چسابنده شده خریداری می‌نمایند. اما بعد از آسیب‌هایی مانند خورد شدن کله قند در حین مسیر یا بی اطلاعی از وضعیت کله قند داخل کاغذ کادو، وقتی احتمال جذب رطوبت و سنگی شدن قند بسیار بالاست، خرید آن برای آن دسته از ایرانیانی که به سلامتی خود و دیگران اهمیت میدهند، منع گردید.

سوال تازه‌ای که پس از آن برای برخی پیش آمد، این بود که آیا بسته بندی قند در منزل، شدنی یا کار درستی است؟ هر چیزی شدنی است و آن دسته از افرادی که فکر میکنند خرید یک جعبه بسته بندی برای قند صرفه اقتصادی ندارد و وقت گیر است، برای صرفه جویی در زمان، این کار اشتباه را در خانه انجام می‌دهند. اما سازمان بهداشت بارها در مورد بسته بندی مواد غذایی هشدار داده و اعلام کرده به هیچ وجه بسته بندی این نوع محصولات را که مستقیماً با سلامت انسان در ارتباط است، سرخود و بدون تحقیق انجام ندهید، وقتی کارخانجات کارتن سازی زیادی ماشین آلات پیشرفته‌ای دارند که بدون دخالت دست این کار را برای شما به بهترین نحو و با قیمت مقرون به صرفه انجام می دهند.

از آنجایی که در حال حاضر قند به صورت حبه ای در بازار به فروش می‌رسد، برخی تولید کنندگانِ قند با برند باخ، پردیس، سپید آرا، یکان و غیره به جهت جذب مشتری، محصولاتشان را به صورت فله‌ای بسته بندی می‌کنند. به این صورت که ابتدا یک بسته بندی اولیه مانند سلفون برای آن انتخاب و سپس قند‌ها را درون بسته بندی ثانویه یا همان جعبه کارتن سینگل فیس، سه لایه و کارتن پنج لایه در بازار عرضه ‌نمایند.

ایران چقدر به صنعت بسته بندی برای تولید کارتن قند وابسته است؟

قند و شکر دو شیرین کننده ای هستند که از دهه ۱۲۷۰ شمسی بعد از کاشته شدن اولین چغندر قند، طعمشان توسط ایرانیان نیز تجربه شد. بعدها، با تصفیه شکر از خلال چغندر، تولید آن به صورت حبه‌های قند انجام شد، به طوری که امروز از آن در صنعت نوشابه سازی، تولید آبمیوه، کنسرو سازی، بستنی، شکلات سازی، محصولات قنادی و غیره استفاده می‌شود.

آمار ها نشان می‌دهد که سرانه مصرف قند و شکر در کشور ما به طبع مصرف آن در کنار نوشیدنی محبوب ایرانیان یعنی چای، نسبت به وضعیت جهانی بسیار بالاست. هر نفر در سال ۳۰kg قند مصرف می کند که میتواند فرد را دچار مشکلات قندی و دیابت نماید. اما به عنوان تولید کننده قند، فکر می کنید، چه چیزی باعث می‌شود، قند های تولیدی کسب و کارتان به راحتی خریداری شوند؟ بسته بندی برای مواد غذایی و خوراکی به دلیل اینکه مستقیماً با سلامت انسان ارتباط دارند، در بحث حمل و نقل کمک کننده می‌باشند و روی برندینگ کسب و کار‌ها تاثیر گذار اند، ضروری است. اما از آنجایی که بسته بندی‌های مختلفی مانند کاغذ کادو، نایلون و جعبه برای قند وجود دارد، واقعا بهترین بسته بندی کدام است؟

از ارزان ترین تا بهترین بسته بندی؛ نایلون یا جعبه

کارتن بسته بندی قند

بله ما هم قبول داریم که ارزان‌ترین بسته بندی برای قند، نایلون است. اما مگر وقتی برای خرید قند به فروشگاه محل زندگی خود میروید، تنها یک حبه قند خریداری میکنید؟ قطعاً نه. پک های پلاستیکی و نایلونی به دلیل وزن سنگین قند‌ها، از آنجایی که این محصول به صورت کیلویی و شکسته (خورد شده) به فروش می‌رسد. ممکن است با یک ضربه ساده پاره شوند یا به دلیل تماس مستقیم محصول با محیط و احتمال برخورد دست با آن، خیلی راحت باعث آلوده شدن قند‌های درون خود خواهند شد.

در حالیکه، جعبه های کارتن بسته بندی قند، در ابعاد متفاوتی به اندازه وزن قند‌هایی که قرار است درونشان ریخته شود، قابل تولید هستند، توسط سازمان بهداشت نیز مورد تایید قرار گرفته و کاملاً بهداشتی هستند. به طوری که آنها را با خیال راحت میتوان داخل کامیون‌های باربری انبار و به شهر‌های دیگری حمل و نقل کرد. بهترین ویژگی که باعث شده این جعبه‌ها برای کسب و کارهای زیادی به انتخاب اولشان تبدیل شود، این بود که آنها میتوانستند با قیمتی کاملا مقرون به صرفه به برندینگ شدن برسند و در بازار هدف به عنوان یک برند پرطرفدار شناخته شوند. اما چطور؟

طراحی کارتن بسته بندی قند مزایایی هم دارد؟

کارتن بسته بندی قند

بعد از انتخاب مدل کارتن بسته بندی قند از بین انواع جعبه‌های درب دارویی ته قفلی، کیبوردی، چهار درب و غیره، وقت آن است که در مورد سرنوشت و جایگاه کسب و کار خود در بازار هدف تصمیم بگیرید. طبق روانشناسی خرید و فروش، مشتری هیچ گاه راضی نمی‌شود، قند مورد نیاز خود را درون جعبه‌ای خریداری کند که هیچ نام و نشانی ندارد. چه بسا حتی این مشتری راضی شود، قندی که درون بسته بندی نایلونی ریخته شده را خریداری کند. زیرا طبق روانشناسی خرید، وقتی محصولی مقابل چشم مشتری باشد، زنده بودن و تازگی‌اش را نشان داده و برای خریداری شدن، مقدم تر است. امروزه کله قند‌هایی که در مراسم های عروسی و بله برون استفاده می شوند را نیز در جعبه هایی بسته بندی‌ میکنند که طلق دار است و کیفیت کله قند را به صورت واضح و شفاف به مشتری نشان می‌دهند.

بیشتر مواقع، پیشنهاد میشود تا طرح کارتن بسته بندی قند را متناسب با تصویر محصول و همراه با اطلاعاتی اعم از نام تجاری، مواد تشکیل دهنده، قیمت و تاریخ انقضا در نظر بگیرید تا از روی جعبه نیز بتوان نوع محصول را به راحتی تشخیص داد.

از این رو، استفاده از چاپ افست برای تولید کارتن لمینتی قند و شکر علاوه بر اینکه خیلی عالی میتواند رنگ و طرح مد نظر مشتری را نمایش دهد، میتواند تاثیر بسزایی در فروش محصولاتتان نیز بگذارد.

چاپ افست روی بسته بندی کارتنی، برخلاف چاپ فلکسو به صورت مستقیم انجام نمی شود. ابتدا طرح روی یک پوستر چاپ می‌شود و سپس پوستر چاپ شده روی کارتن با دستگاه‌های ویژه‌ای در کارتن‌سازی‌ها چسبانده می‌شود، این لایه چسبیده شده، به طوری لایه اضافه‌ای است که باعث افزایش استحکام جعبه قند خواهد شد.

ایران هفتمین تولید کننده نیشکر و چغندر قند

ایران در کنار کشور‌های هند، برزیل، اتحادیه اروپا، تایلند و چین، هفتمین کشور تولید کننده نیشکر و چغندر قند در دنیاست که بیشترین تولیداتش بخاطر آب و هوای استان‌های خوزستان، خراسان رضوی و آذربایجان غربی می‌باشد.

تولید داخلی شکر در سال ۱۳۹۹، ۶۰۰ هزار تن و طبق آمار جدید امسال به دو میلیون تن رسیده است. درحالیکه در سال ۲۰۱۷، میزان تولید جهانی شکر حدود ۱۸۰ میلیون تن بوده است!

از این رو میتوان با بسته بندی صادراتی و طرح های فرهنگ های کشور هدف در کنار این حجم از پتانسیل تولید، بیشترین فروش را از صادرات قند با بسته بندی و برندینگ در کنار حفظ کیفیت از آن خود کنیم.

در آخر

همانطور که قبلتر اشاره کردیم، بسته بندی تاثیر بسزایی در میزان فروش و برندینگ شدن یک کسب و کار دارد. برای تصمیم گیری نهایی در مورد کارتن بسته بندی قند، محافظ جدید محصول تولیدی خود میتوانید با کارشناسان زرین کارتن از قسمت تماس با ما یا از طریق چت‌ آنلاین موجود در سایت ارتباط گرفته و ثبت سفارش خود را انجام دهید.

۳/۵ - (۲ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *